Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Açıklıyorum :)

Biliyorum herkes Ece Aymer buluşması ile ilgili yazı ve fotoğraf bekliyor benden. Üzgünüm ama biraz daha bekleteceğim sizi :) Ani bir kararla tatile çıkmadan önce bir memleket ziyareti yapalım dedik ve Samsun'a geldik. Uzun bir aradan sonra ilk defa kardeşim ve ailesi, ben ve çocuklarım, hep birlikte Samsun'dayız. Tek eksiğimiz eşim... O da işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemedi bizimle. Samsun'a gelmekle kalmadık, çevre il ve ilçeleri de geziyoruz. Sağ olsun kardeşim nereye istersek götürüyor bizi. Annemle beraber, dört büyük, dört çocuk, doluşup arabaya, geziyoruz :) Yolculuk sırasında biraz zahmetli olsa da, hepimiz çok keyif alıyoruz... 
Buradan cuma günü döndükten sonra da, on günlüğüne bir tatile gideceğiz. Bu arada Ece'nin semineri ile ilgili fotoğrafları düzenleyip ekleyebilirsem çok iyi olacak. Yoksa tatil dönüşüne kalacak. 
O kadar yayın yapıktan sonra, neden bir yazı yazmadığımı merak edersiniz diye düşündüm, haber vermek istedim :) 
Ama söylemeden edemeyeceğim, kaçıranlar üzülecek çünkü çok güzel bir gündü...

Şimdilik hoşça kalın...


13 yorum:

zeynep bayram dedi ki...

oh tadını çıkar canım:)

biyasimadahagirdim dedi ki...

oo iyi tatiller;) Samsun'a selamlar

sufi dedi ki...

Gezenlerin yolu açık olsun, kalanların, ev bekleyenlerin de gönlü açık olsun ne yapalım? Gezenler gezdikleri yerlerin fotolarını yayınlarlarsa kalanları da gezmelere götürmüş olurlar di mi? sevgilerimle tontini.

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Çok meraklardayım,gelemeiğim için de çok üzgünüm,hem Ece hanımla hemde seninle yüzyüze görüşme fırsatını değerlendiremedim :(((

Umarım bir dahaki buluşmaya kendimi ayarlayabilirim..İyi tatiller diliyorum.SEVGİLER! ;)

nrhnmrl dedi ki...

İyi tatiller canım

Ece Aymer dedi ki...

Demek oralardan da yorum yazıyorsun ha....Zeynep'e uğramıştım ki senin mesajını gördüm orada... Yine güldüm tabi... (Yine duramamış, oralardan yorum yapmış diyecekler:))

Serapcım, bol bol dinlen...Tatil gibisi var mı? Hele sevdiklerinle olmak bazen ne kadar iyi geliyor insana değil mi? Şu bitiremediğim kitabım bir bitsin, ben de kendimi atacağım bir yerlere... Daha evvel de dediğim gibi, sizin bana gösterdiğiniz saygınlık, koşuşturmanız, çabalarınız herşeyden önemli.Ne desem teşekkür etmek için az... Bir daha ki görüşmemize kadar kendine iyi bak...

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Bende karadenizdeyim canım.
Sevgiler:)

satılık arsa dedi ki...

iyi tatiller

Marifetli Cadı dedi ki...

Serapcım iyi tatiller, bol bol dinlen enerji dolu bomba gibi dön inşallah, öpüyorum......

Komik Oyunlar dedi ki...

serap hanım iyi tatiller açıklama güzel olmuş. iyi tatiller tekrar..

yasmin dedi ki...

iyi tatiller canım iyice dinlen kışa hepimizin çok işi var..ben buluşmayada gelemedim çok ama çok üzgünüm..kısmet değilmiş..bende epeydir yoktum zaten..ancak fırsatım oldu..inşallah güzel şeyler olacak..:)

yasmin dedi ki...

iyi tatiller canım iyice dinlen kışa hepimizin çok işi var..ben buluşmayada gelemedim çok ama çok üzgünüm..kısmet değilmiş..bende epeydir yoktum zaten..ancak fırsatım oldu..inşallah güzel şeyler olacak..:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Herkese çok teşekkür ederim. Tatilim çok güzeldi ama dönüşü çok fena oluyor. İşler birikmiş, mailler birikiş... Yazacak yazılar birikmiş... Neyse nasıl olsa artık buralardayım, sırasıyla işleri yoluna koyarım:) Seminer yazısını ve fotoğrafları ekledim bile :) Tatil yazısı da daha sonra.
Hepinize hayırlı ramazanlar, görüşmek üzere. Sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...