Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

13 Temmuz 2011 Çarşamba

Açıklıyorum :)

Biliyorum herkes Ece Aymer buluşması ile ilgili yazı ve fotoğraf bekliyor benden. Üzgünüm ama biraz daha bekleteceğim sizi :) Ani bir kararla tatile çıkmadan önce bir memleket ziyareti yapalım dedik ve Samsun'a geldik. Uzun bir aradan sonra ilk defa kardeşim ve ailesi, ben ve çocuklarım, hep birlikte Samsun'dayız. Tek eksiğimiz eşim... O da işlerinin yoğunluğundan dolayı gelemedi bizimle. Samsun'a gelmekle kalmadık, çevre il ve ilçeleri de geziyoruz. Sağ olsun kardeşim nereye istersek götürüyor bizi. Annemle beraber, dört büyük, dört çocuk, doluşup arabaya, geziyoruz :) Yolculuk sırasında biraz zahmetli olsa da, hepimiz çok keyif alıyoruz... 
Buradan cuma günü döndükten sonra da, on günlüğüne bir tatile gideceğiz. Bu arada Ece'nin semineri ile ilgili fotoğrafları düzenleyip ekleyebilirsem çok iyi olacak. Yoksa tatil dönüşüne kalacak. 
O kadar yayın yapıktan sonra, neden bir yazı yazmadığımı merak edersiniz diye düşündüm, haber vermek istedim :) 
Ama söylemeden edemeyeceğim, kaçıranlar üzülecek çünkü çok güzel bir gündü...

Şimdilik hoşça kalın...


7 Temmuz 2011 Perşembe

Ece Aymer İstanbul'a Geliyor!

 Sevgili Ece Aymer, 9. Temmuz'da Bakırköy Semih Yener mağazasında bir buluşma gerçekleştiriyor. Sizler de bu buluşmaya katılmak isterseniz, Ece'nin buradaki yazısının altına veya benim bu yazımın altına yorum bırakırsanız, bir liste oluşturacağız. Blogu olmayanlar, Facebook sayfalarımıza da yorum bırakabilirler. Düzenleme yapılabilmesi için bu önemli, lütfen adınızı yazdırınız.

Ayrıca ücretsiz olan bu atölye çalışmasında, neler istediğinizi de belirtirseniz, Ece de ona göre hazırlıklı olarak geleceğini belirtiyor. 
Ece Aymer, sabah 10'dan akşam 16'ya kadar orada olacak. İstanbul'lu olanlar ve ahşap boyamaya gönül verenler, ya da Ece'yi sevenler, bu fırsatı kaçırmayın derim:) Kaçırırsanız üzülürsünüz...

Benim mail adresim: serapygungor@gmail.com

Buluşmanın olacağı yer:
Bakırköy Semih Yener Moda Akademisi:

Cevizlik Mahallesi Muhtar Halit Kıral Sokak
No:14 / 1 Bakırköy - İSTANBUL
(Pilot Cengiz Topel İlköğretim Okulu Karşısı) 
Tel: ( 0212 ) 543 44 72 - 660 50 60

Lütfen sizler de bloglarınızda ve Facebook sayfalarınızda duyurunuz.

Not: Bu yazı sık sık güncellenecektir...


4 Temmuz 2011 Pazartesi

Balkon Düzenleme ve Scooter Yenileme

Bu sene balkonumuzu geç kullanmaya başladık. Hem havaların bozuk olması, hem de aklımızdaki planları gerçekleştiremememiz buna sebep oldu. Balkonumuz fazla büyük sayılmaz ama keyif aldığımız bir yerdir. Hem benim güzelim çiçeklerimle de oldukça renklidir :) Balkonumuz çok fazla güneş alıyor. Önceleri şemsiye kullanıyorduk ama hiç pratik değildi. Güneşin yönü değiştikçe, onu da ayarlamamız gerekiyordu. rüzgarlı havalarda ters dönmesi veya uçma tehlikesi de cabası... 
İki senedir bu bambu storları kullanıyoruz ve çok rahat ettik. Pencerelere monte ettiğimiz gibi, balkonun tavanına çengellerle astık. Gerçekten güzel gölge yapıyor. Hem çiçeklerim hem de çocuklarım için iyi oldu. 
Zemine de çim halı serelim, balkonumuzda bahçe havası yaratalım istedik :) Ama önce boya yapılması gerekiyordu. boya yapmadan önce de benim oğlumun scooterini boyamam gerekiyordu.

Oğlum bu kocaman scooterini çok seviyor. Boyası yıpranmış ve kirlenmişti. Oğluma "bunu boyayalım mı?" diye sorduğumda havalar uçtu :) Çünkü o turuncu yerleri hiç beğenmiyormuş aslında...
Tekerleklerin etrafını kağıt bantla bantlayıp, sprey boya ile boyadım. 

Daha sonra eşim balkonu boyadı ve çim halıyı balkona göre kesti. Masa ve sandalyeleri de yerleştirdik. Pek sevdik...
Pati bile yerini buldu. Eski bilgisayar masasının altı, yazın onun yeri. Bakmayın minderde yattığına, fotoğraf için koydum minderi :) Yoksa minderi koydum diye girmezdi yerine. Biraz cins bizim oğlumuz :)

Pati'miz tamamen iyileşti. Herşey normale döndü.

İşte oğlumun siyah Ferrari'si :) Birkaç kat sprey boyayla boyadıktan sonra, yat vernik ile vernikledim.
Yalnız eşimin yoğun işelerinden dolayı bu sene fazla gezemiyoruz. Yoksa her akşam deniz kenarına inerdik. Biz serinlerken, çocuklar da eğlenirdi... Bu yaz böyle ne yapalım... İşin kötüsü artık büyüdüler ve dışarıya da çıkmak istemiyorlar. Evimizin önü bisiklet ve scooter sürmek için çok müsait. Kocaman boş bir alan var... Ev kuşu oldular :) Sürekli de canları sıkılıyor üstelik. Biz de şirin balkonumuzda faaliyet yapıyoruz.

Oğlumun bu scooter ile yokuş aşşağı uçtuğunu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız buyrunuz efendim :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...