23 Aralık 2010 Perşembe

Şanslı mıyım Neyim?

Ne kadar şanslıyım ben...
Sevgili Biyaşımadahagirdim'in ikinci yaşı için düzenlediği çekilişe katılmıştım geçenlerde. Ben öyle çekilişlere  fazla katılan biri değilim ama bu yastığı görünce, çok hoşuma gitmişti. Çekiliş sonuçlandı ama bana çıkmadı.  ByDG (bu onun kısaltması, hem yazması daha kolay:)) çekilişi babasına çektirmiş. Kendisi çekse kimi çekeceğini merak ederek, öylesine bir kez daha çektiğinde benim adım çıkmış :) Böylece ben de ikinci talihli oluvermişim. 
Doğum günümü de takip edip, hatırlayan arkadaşım, bana adresimi istediğini belirten bir e posta attığında, çok şaşırdım, çok sevindim. Çok sevindim, çünkü yaptığı herşeyi çok beğeniyorum...
O kadar ince düşünerek hazırlamış ki pakedini, kimseyi unutmamış. Oğluma, üzerinde Volkan'ın baş harfinin olduğu bir kalemlik, kızıma, kurdelelerden hazırladığı ve her yere yakışacak bir broş, ki biz onu ya tac ya da toka yapacağız :) Bana esprili bir göz bandı hazırlamış. Hoş notuyla birlikte, bunları üzerine peri çizdiği bir zarfa koyup, aşağıda fotoğrafı olan nefis leblebi çeşitleriyle birlikte göndermiş.
Çok teşekkür ediyorum Biyaşımadahagirdim...

Bu broş için hain planlarım var :) Kızımı kandırıp, ortak kullanmayı teklif edeceğim :) Notunun ve zarfın üzerindeki çıkarmaları da Lara'ya vereceğim. Koleksiyon yapıyor da kendisi.


 Siz fotoğrafla yetineceksiniz artık, ama hepsi göründüğü kadar nefis inanın. Sanırım en son paketi  çocuklar okuldan gelmeden saklayacağım :) Eşim de mutlu olacak bunları görünce.

Not-1'e cevap: Eline sağlık, ben bu kadar bile dikemiyorum, fermuarı da kendi de gayet güzel.
Not-2'ye cevap: Broşu görünce benim de aklıma ilk gelen şeydi, toka veya taca iliştirmek. Çok beğendim çok...
Not-3'e cevap: Uyku gözlüğümü çok sevdim. Ben de bundan örnek alabilirim. 1nolu ablaya selamlar.

Sevgiler ByDG...
İyi ki bu blogu açmışım, ne güzel insanlar tanıyorum..

25 yorum:

  1. Vallahi şanslısın hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın ve leblebiler gerçekten ls-eziz görünüyor afiyet olsun pericim.

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan... hepsi çok hoş... tabii leblebiler için de afiyet olsun. :)

    YanıtlaSil
  3. Funda'cım, hediyelerim güzel ama düşünce daha güzel. Teşekkür ederim canım. Sizin gibi insanlar tanıdığıma çok seviniyorum ben.

    Ruşen'cim, teşekkür ederim. Ben de bayıldım hepsine:)

    YanıtlaSil
  4. Çok cici hediyelerin ve bende uyku gözlüğünü çok beğendim.
    Güle güle kullan.Yapanında emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. broş ne tatlı .pembe olsun da ne olursa olsun

    YanıtlaSil
  6. Serap'cım,
    hediye almak ne kadar güzel değil mi?
    güle güle kullanın ve yiyin hep beraber:)))))

    YanıtlaSil
  7. Peri'cim, güle güle kullan :) Ailecek becerikliler, cin fikirliler, bir o kadar da sevimliler, 41 kere maşallah :)

    Ben de çoğu zaman "iyi ki açmışım şu blogu" diyorum. Hepinizi tanıdığım , hayatıma girdiğiniz için çok mutluyum :D

    YanıtlaSil
  8. Canım iyi günlerde kullan ,şansın daim olsun.

    YanıtlaSil
  9. fotoğraflar o kadar güzel çekilmiş ki ben de ilk defa görmüşüm gibi bakıyorum:)
    güle güle kullanın. leblebilerin devamını Tavşanlı'ya geldiğinizde ikram ederiz artık;)
    (ne yazacağımı bilemedim şimdi:) ) yorumlar için de ayrıca teşekkür ederim herkese

    YanıtlaSil
  10. tatlım güle güle kullan, çok beğendim hediyelerini :) ByDG ne kadar nazik ve düşünceli di mi. gerçekten blog dünyasında böyle güzel insanları tanımak çok güzel. sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Şansınız bol olsun ozaman hediyelerinizi güle güle kullanın buarada benim aklımda çikolatalı drajelerde kalmadı değil :)
    Ayrıca hatırlanmak güzel teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  12. cok güzel hediyeler. güle güle kullanin.
    kelime dogrulamayi kaldirmayi sonunda basardim. herzaman bloguma beklerim.
    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  13. Kitap Cadısı, çok teşekkür ederim. Ben de çok sevdim:)

    Neval, evet, şeker gibi birşey. Teşekkürler.

    Fidoş'cum, düşünülmek çok güzel gerçekten. Çok teşekkür ederim canım.

    Ayça'cım, gerçekten öyleler ve bunu bloga çok güzel yansıtıyorlar.
    Ben de çok mutluyum. Bir çok blog yazarının yüzünü bile görmesemde, sıcaklıklarını hissedebiliyorum. Teşekkürler canım, sevgiler.

    Tasanart, çok teşekkürler. Bu aralar kendimi çok şanslı hissediyorum:)

    Biyaşımadahagirdim, tekrar teşekkür ederim. Biliyorsun,Tavşanlı'ya gelme ihtimalim var. Gelirsem, bir kahve içeriz birlikte:)

    Yemyeşildeniz, sen de güle güle kullan hediyelerini. Evet çok ince fikirli birisi. Hediyeler zaten harika ama detaylar da muhteşemdi benim için. Teşekkürler.

    Nur'cum, merak etmiştim seni. Haber aldığıma sevindim şimdi. Teşekkür ederim:)

    Eli'cim, çok teşekkür ederim. Soracağın şeyler olursa çekinme. Bildiğim kadar anlatmaya çalışırım. Gelirim canım, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  14. Sus şanslısın valla::))Bu şansın ömür boyu seni takip etsin.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. Şanslı'cım, değil mi ama:) Amin inşallah... Teşekkür ederim:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Pericim, sana blogumda bir mim yolladım, kabul edersen :) Mutu yıllar şimdiden...

    YanıtlaSil
  18. Seden'cim, pasajın sayfasını sana mail attım. Hem de galiba gitmedi diye, iki kere gönderdim. Mim yanıtlamıyorum ama çok teşekkür ederim. Sana da mutlu yıllar canım.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba Marifetli Peri,
    Öncelikle her zaman ki gibi kocaman kocaman teşekkür ediyorum. Yine zaman ayırıp bana güzel güzel şeyler yazmışsın.Sonra da hediyelerin için seni tebrik ediyorum..Ben de aynen senin gibi düşünüyorum..İyi ki açmışımız şu blogları, ne güzel insanlar tanıyoruz.

    YanıtlaSil
  20. Ece'cim, bu kadar işinin arasında zaman ayırıp blogumu ziyarete geldiğin için çok mutlu oldum. Bu yazım da çok özel, ama keşke seni ilgilendiren bir yazım olsaydı da fikirlerini alabilseydim :) Neyse ben seni haberdar ederim. Müsait olunca gelirsin zannederim. Bir sonraki yazım boyamayla ilgili çünkü...
    İşte blog açtıktan sonra yüz yüze de tanışma fırsatı bulduğum, mükemmel insanlardan birisi daha...
    Çok şanslıyım...
    Teşekkür ederim Ece'cim.

    YanıtlaSil
  21. cok sagol yorumun icin. biliyorsun yeni fikirlere herzaman acigim. pecete transferi daha önce yapiyordum, usandim da biraktim. :) ama hala cesit cesit pecetelerim var. istersen sana göndereyim bi sürü, eminim aralarinda begendiklerin vardir. zaten Lara ya toka göndermek istiyordum.

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  22. Smackdown wwe, teşekkür ederim.

    Eli'cim, yaptığın peçete çalışmalarını da paylaş lütfen.
    Çok düşüncelisin ama senden böyle birşey isteyemem, taa Almanya'dan buraya biraz zor olur diye düşünüyorum. Zahmet vermek istemem canım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  23. sansin böyle devam ederse peceteleri kaptin demek :)

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  24. Eli'cim çok şekersin:)İnşallah diyelim o zaman:)

    YanıtlaSil