Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

18 Temmuz 2010 Pazar

Kabartmalı Ekmeklik ve Tepsi



Bu ekmekliği yaparken yaşamadığım aksilik kalmadı neredeyse. Salı günü mü başladım bilmiyorum ki :) Önce iki kat boyadım ve boyam bitti. Boyamı aldım ama bu sefer de Ece Aymer'in sitesine rastladım. Tabi benim aklımdaki ekmekliği beğenmedim o güzel çalışmaları görünce. Bu sefer de dekopaj resmi aramaya başladım. İnternetten bazı resimler buluyordum ama hiçbiri Ece Hanım'ın kullandıkları gibi değildi. Daha sonra sevgili Çilek bana bazı resimler gönderdi fakat onların çözünürlüğü iyi olmadığı için kullanamadım. Sadece gönderdiği tek tek olan objeleri bendekilerle beraber, yanlarda kullandım. Yanlız bunları çıkartırken eşim ince kağıda çıkardığından yine beklemek zorunda kaldım. Üst kapağında yine Ece Hanım'ın sitesinde paylaştığı dekopaj resimlerinden birini kullandım. Hamurla kabartma tekniği yapmaya çalıştım. Fakat hamuru light değil de klasik aldığımdan, kapak epey ağır oldu :) En sonunda sıra verniklemeye geldi, onda da istediğim marka mat sprey verniği bulamadım :(

Yaparken Ece Hanım'ın sayfasını kaç kere baştan sona okudum bilmiyorum. Fakat basit gibi görünse de bir çok ayrıntısı var. Ben bakarak bu kadar yapabildim.


Bazı hataları var, biliyorum ama yine de sevdim ekmekliğimi. Bu çalışmadan o kadar zevk aldım ki, artık herşeyi kabartma yapmak istiyorum :)
Nasıl yapıldığını anlatabilirim ama sevgili Ece bunu çok güzel anlatmış blogunda ve zaman zaman da tekrarlıyor. İyi ki rastlamışım bu bloga çünkü yaptığı farklı çalışmalarla ufkumu genişletti. Ece Hanım'a da haber verip, O'nun fikirlerini de almak istiyorum. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim Ece Hanım :)

O kadar bekledim ki bunu yayınlamayı, görmemişin ekmekliği olmuş gibi, sağını solunu, her yerden fotoğrafladım :) Zaten eşim de sürekli "kullanabilecek miyiz biz bu ekmekliği" diye soruyordu. Haksız da sayılmaz, utanarak söylüyorum, tam bir senede bitti :I Ekmekliği yerine götürürken, "aslında bunu törenle kullanıma açmalıydık" diyerek, bana takılmayı da ihmal etmedi :)

Kızımın da eli değmeden olmazdı. Neyse ki kapağın arka kısmını boyamaya razı oldu :)

Tepsiye gelince, bu plastik bir tepsi. Daha önce üzerinde çiçekler vardı fakat zamanla çıktı. Ekmekliğe dekopaj uygulaması yapmadan önce bir deneme yapmak istedim. İyiki de deneme yapmışım. Çünkü resmi yapıştırırken yamuk oldu, hava kabarcığı kaldı... Çok önemli bir obje olmadığı için bunu göze almıştım zaten. Sonrasında elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım.

Kenarlardaki desenleri ise, fırçanın tersiyle yaptım. Yine mat sprey vernikle vernikledim. Aslında yat vernikle verniklesem daha sağlam olurdu ama yat verniği uygulamayı beceremiyorum. Beceremediğim için de sevmiyorum. Bir de açık renk objeleri sarartıyor diye biliyorum.

Ekmekliğimde fincanlı dekoppaj kağıdını kullanacağımı bilseydim, tepsiye de aynısını uygulardım. Böylece takım olurdu. Kısmet değilmiş...


Yazımı sevgili Ece Hanım'a teşekkür ederek bitirmek istiyorum. Kendisi bunu iş olarak yaptığı halde, bildiklerini paylaşmaktan çekinmiyor. Bunları paylaşırken gösterdiği pozitif kişiliği de cabası. O her zaman bloguna bizi sevdiğini yazıyor. Ben de sizi seviyorum Ece Aymer.

60 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Vallahi bravo arkadaşım ellerine emeğine sağlık...

Mutlu hafta sonları:))

Banuca dedi ki...

Ekmeklikte, tepsi de çoooook güzel olmuş, uzun uzun baktım ve ilk deneme yaptığım peçete dekupajlarını neredeyse yayınlamaktan vazgeçeceğim:)) Ece Aymerinkilere bakınca zaten kompleks geliyor, çok güzel uygulamalar var. Seninkilere bayıldım, cıvıl cıvıl, ellerine sağlık, mutlulukla kullan.

haniff dedi ki...

ben de bayıldım doğrusu.çook güzel olmuş.kabartmalı hamur nasıl birşey biraz bilgi verebilir misin?

Nedret dedi ki...

Çok güzel olmuş. Ece Hanım'da beğenecektir mutlaka. Kendisinin fark etmesini bekleme, yorum yaz davet et, yoksa blogları gezmeğe vakti olduğunu hiç sanmıyorum. Çok tatlı ve becerikli bir hanım. Bayılıyorum ona. Seninki de onunkilerden geri kalmamış inan. Ellerine sağlık. Sevgiler.

nesrin dedi ki...

Cok güzel olmus. Emegine degmis. Ellerine saglik. Sevgiler...

lolipu dedi ki...

tepsi de ekmeklik de süper olmuş. Hamur kabartma çok zevkli di mi? benim de 1-2 denemem oldu. Güle güle kullan:))))

ArZuCo dedi ki...

şahane olmuş bayıldım. Sizin ekmekliğe bakınca bizim yenilenecek mutfak dolaplarına böyle birşey yapabilirmiyim diye düşündüm bir an. Kaç senede biter kimbilir :))

NEFİSE dedi ki...

Vallahi güzel olmuş...ellerine sağlık...ben kışın İstanbul'a geldiğinde Ece'nin çalışmasına katılmıştım...gerçekten çok çok zevkli bir iş.. ama henüz bir sürü dekopaj seçmeme rağmen yeni bir çalışma yapmadım..yapınca ben de yayınlarım...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Pembe Tatlar, teşekkür ederim canım.

Banuca'cım, çok teşekkür ederim. Öyle seviniyorum ki beğenilince. Haksızlık etme kendine, eminim onlar da çok güzel olmuştur. Geliyorum şimdi bloguna:)

Haniff, bu bir model hamuru. Kendi kendine kuruyor. Şekilleri kesip hamura yapıştırıyorum, sonra da objede gerekli yerlere yapıştırıyorum. Beğenin için teşekkürler.

Nedret Abla'cım, azıcık şımardım, ağzım kulaklarımda:) Haber verdim tabi. Biliyorumne kadar yoğun olduğunu. Umarım fırsatı olur... Çok teşekkür ederim.

Nesrin, hele böyle güzel yorumlar geldikçe, değdiğini daha iyi anlıyorum. Teşekkür ederim, sevgiler benden:)

Lolipu'cum, hamurla kabartma hem şık oluyor hem de çok zevkli gerçekten. Okul zamanı her yerde vardı şimdi hamur bulamıyorum:( Herşeyi kabartma yapmak istiyorum. Beğenmene çok sevindim, çok teşekkürler.

Arzuco, mutfakla ilgili bir proje de yakında geliyor ama boyama işi değil. Mutfak dolaplarında kabartma temizlik açısından zorluk çıkartır diye düşünüyorum. Ama düz şekilde, dekopaj resimleri yapıştırılabilir. Teşekkür ederim.

Nefise, ben o çalışmaya katılmayı o kadar istemiştim ki... Fakat kısmet işte bir türlü ayarlayamadım. Çocuklar evdeydi:( Çok şanslısın, kıskandım:) Off, ne güzel kağıtlar var değil mi? Sen de neler aldın kimbilir... Güle güle kullan. Teşekkür ederim.

nestug dedi ki...

tepside ekmeklikte çok güzel olmuş,eline emeğine sağlık
sevgiler nestug

Unknown dedi ki...

Yaparken zorluk yaşamışsın ama sonuç mükemmel olmuş. Ellerine sağlık.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Nestug, çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Mahperi, evet aksiliklere rağmen tamamlayabildim:) Teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

harika olmuşlar beklemeye değmiş eline sağlık görünce bayıldım zaten güle güle kullan marifetli perim..y.y

sarımutfak-hande dedi ki...

ekmeklikte tepside harika bayıldım valla
ellerine emeklerine sağlık

Adsız dedi ki...

Canım o ne kadar güzel bir ekmeklik öyle.Bizi bir sene boyunca bu güzellikten mahrum eder mi insan ,aşk olsun ...:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Adsızım benim:) Beni yorumlarınla sürekli desteklediğin ve yaptıklarımı gördüğünde verdiğin cesaretlendirici tepkiler için teşekkür ederim Yasemin'cim. Seviyorum seni:)

Sarımutfak-Hande, beğenmene çok sevindim. Çok teşekkürler.

Hasmelyas, çok şekersin:) ben de istemezdim ama aksilikler bırakmadı yakamı. Şimdi onu her kullandığımda daha büyük keyif alıyorum. Çok teşekkürler ve hoşgeldin.

ayşen dedi ki...

ekmeklik için çok uğraşmışsınız belli. ikisi de harika olmuş ama en çok tepsinin kenarlarındaki ayrıntılara bayıldım. şeker gibi olmuş :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Küçükşeyler, hoşgeldiniz. Tepsinin kenarları boş kaldı diye, fırçanın arkasıyla yaptım. Detaylara önem veriyorsunuz, çok teşekkür ederim.

Didem Baycan dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş!!! Vallahi senin bloguna bakmasam, bu kabartmalı dekupajdan haberim olmayacaktı. Ellerine sağlık :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Didem, bende fark etmen hoşuma gitti:) Çok teşekkür ederim.

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Bayıldım mükemmel olmuşşş:)))Ellerine emeğine sağlık...Bende çok meraklıyım but rü çalışmalara ama zaman bulupta bir türlü yapamıyorum...Evde o kadara çok malzeme var ki alıp kenara koyduğum, bir gün yaparım diye...Kısmet...

Özellikle bu ekmeklik bana heyecan verdi, muhteşem, bende denemek istiyorum:))..tekrar tekrar ellerine sağlık ve paylaşımın için çok teşekkür ederim...

Kocaman sevgilerimi gönderiyorum...

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Bayıldım mükemmel olmuşşş:)))Ellerine emeğine sağlık...Bende çok meraklıyım but rü çalışmalara ama zaman bulupta bir türlü yapamıyorum...Evde o kadara çok malzeme var ki alıp kenara koyduğum, bir gün yaparım diye...Kısmet...

Özellikle bu ekmeklik bana heyecan verdi, muhteşem, bende denemek istiyorum:))..tekrar tekrar ellerine sağlık ve paylaşımın için çok teşekkür ederim...

Kocaman sevgilerimi gönderiyorum...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Düşler Mutfağı, zaman bulamaman çok normal. Yaptıklarına baktım, hepsi sanat eseri gibi.
Bu ekmeklik seni heyecanlandırdıysa ne mutlu bana... Hadi başla o zaman, gerisi gelir nasıl olsa. Bak benimki bir senede bitti:)
Sevgilerini aldım, ben de sana gönderiyorum. Teşekkür ederim.

Düşler Mutfağı - Butik pasta, Kurabiye ve Cupcake dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, beğenmene çok sevindim, ama daha çoook çalışmam lazım..:))Umarımmm başlayabilirim...

Sevgi ve ışıkla kal:)))

Ece Aymer dedi ki...

MERHABA MARİFETLİ PERİ,

NEDUK TABİKİ BENİ İYİ TANIMIŞ!!HA HA HA....BLOG GEZMEYE ÇOK İSTEMEME RAĞMEN BİR TÜRLÜ FIRSAT BULAMIYORUM.İYİ Kİ BANA MESAJ ATMIŞSIN...BU HARİKA EKMEKLİĞİ VE TEPSİYİ KAÇIRSAYDIM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRDÜM...ÇOK ÇOK MUTLUYUM, PAYLAŞIMLARIMIN BU KADAR GÜZEL KULLANILIP, HARİKA OBJELER ORTAYA ÇIKMASI VE SONRASINDA,(BİLİYORUM Kİ) BENİ YÜCELTMEK İÇİN YAPTIKLARINIZI BENİMLE PAYLAŞMANIZ BENİ NE KADAR MUTLU EDİYOR BİR BİLSENİZ...(AY, ÇOK UZUN BİR CÜMLE OLDU, UMARIM DOĞRU ANLAŞILIR!) GÜZEL ÖVGÜLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...EKMEKLİĞİN HER BİR RESMİNE HAYRAN KALDIM...AĞZIM AÇIK GEZİNİRKEN, KARŞIMA BİR DE O GÜZEL TEPSİ ÇIKMADI MI? NE DİYEYİM, BAYILDIM, BAYILDIM...ELLERİNE SAĞLIK...İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA HEPİMİZ BÖYLE GÜZEL ŞEYLER YAPIP ŞU İSPANYOL SİTELERİNİ GEÇECEĞİZ. KISKANIYORUM VALLA.HANGİSİNE BAKSAM ÇOK GÜZEL.NASIL DA HERŞEYİ BİRBİRLERİ İLE PAYLAŞIYORLAR...BEN DE İZNİNLE BİR SONRAKİ YAZIMDA EKMEKLİĞİNİ VE TEPSİNİ YAYINLAYACAĞIM. EYLÜL SONU İSTANBUL'DA YİNE BİR KURS VERECEĞİM.KENDİNE ÇOK İYİ BAK.GÜZEL YANAKLARINDAN ÖPERİM.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sevgili Ece Hanım, yorumunuzu ağzım kulaklarımda okudum :) Övgüyü hak ediyorsunuz, bu kadar mütevazi olmayın lütfen...
Ekmekliğimi ve tepsimi beğenmenize çok sevindim. Tepsi sadece dekopaj yapmak için bir alıştırmaydı fakat hatalarına rağmen, ben de sevdim :)
Kıskançlıklarımızı bir tarafa bırakabilirsek, sizin gibi paylaşımcı olursak, eminim İspanyollardan daha güzelini yapabiliriz.
İzin ne demek, ekmekliğimi ve tepsimi paylaşmandan onur duyarım.
Geçen seferkine katılamamıştım, inşallah bu seferki kursa katılıp, sizinle tanışma imkanı bulurum.
Sevgiler ve çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

merhabalar ben de bu yıl bu tür uğraşlar edinmek istiyorum. Desenleriniz çok güzel, internette aradım çıktısını almak için ancak bulamadım. siz nereden alıyorsunuz ? Bu beim için çok yararlı bilgi olacak :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Adsız, Ece Hanımblogunda zaman zaman bu dekopaj kağıtlarını yayınlayarak hediye ediyor. Bulduğu linkleri de paylaşıyor. Sitesinde gezinirseniz bulursunuz. Küçük resimler ise zaman içinde, uzun araştırmaların sonucu bulduklarım. Teşekkür ederim.

Tülay Çulha Sarı dedi ki...

Bu kadar aksilik üst üste olup bir çalışma nasıl bu kadar güzel olur?:) Ece Hanım'ı ben de takip ediyorum. Takipçisi olarak sizin çalışmanıza da kattığı canlılığı görmemek mümkün değil gerçekten de. Elinize sağlık, sevgiler!

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Tülay, çok teşekkür ederim. Sözlerinizle beni çok mutlu ettiniz:)

Adsız dedi ki...

merhaba,

ekmekliğiniz muhteşem olmuş, tebrik ederim. ben konuya epey bir uzağım, acaba bu kabartma tekniğini video ile anlatan bi yer var mıdır? çok istiyorum ben de yapayım...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Merhaba Adsız, beğenmenize çok sevindim. Videolu anlatım var mı bilmiyorum ama yazımda linkini verdiğim Ece Hanım'ın blogunu incelerseniz, resimli anlatımını bulabilirsiniz. Belki bie sonraki çalışmamda video da ekleyebilirim, ama belki:) Çok teşekkürler.

meralhobiart dedi ki...

Merhaba marifetli peri gerçektende adınız gibi marifetliymişsiniz. Siteniz çok güzel ençokta ilgi alanım olduğu için ekmek kutusuna ve tepsiye bayıldım emeğinize sağlık.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Meralhobiart, çok teşekkür ederim. Ben de sizin sayfalarınızda gezinirken aynı şeyleri düşündüm.

nrhnmrl dedi ki...

Marifetli perim bu ekmeklik harika olmuş ben de denemek istiyorum bu hamur kabartmayı denemek istediğim o kadar çok şey var ki bakalım kısmet ne zamana ellerine sağlık canım güle güle kullan

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Nurhan'cım, çok teşekkür ederim. Senin gibi becerikli bir hatun ne güzel şeyler yapar bu teknikle eminim. Böyle hamurla kabartarak yaptığım bir çalışmanın aşamalarını da çekerek yayınlayacağım bu günlerde. Yardımcı olacağına eminim. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

harika çok güzel olmuş.bu ekmekliğin kabartmasız olanını görmüştüm,beğenmiştim ama bu muhteşem.yanlız bu dekupaj resmi bulamıyorum rica etsem bizimle paylaşırmısınız sevgiler...:))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Adsız, çok teşekkürler. Ben de çok beğeniyorum bu resmi. Bu resim ve daha bir çok resim sevgili Ece'nin blogunda var. Yazımda da linki var. Blogunda bir gezinin, bu çeşit enfes çalışmalar var orada:)
Sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Yine de, bulamazsan bana serapygungor@gmail.com adresinden ulaşabilirsin.

güllerin kraliçesi dedi ki...

ece aymerin blogundanda verdiğiniz adrestende bulamadım bu resmi lütfen bumama yardımcı olurmusunuz.ilginiz için çok teşekkür ediyorum.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Güllerin Kraliçesi, adsız sen misin? Ne güzelmiş nickin:) Rica ederim:) Bak linki buldum, aşağıda.
http://favoritehometovisit.blogspot.com/2010/02/free-decoupage-pictures.html

güllerin kraliçesi dedi ki...

evet adsız benim,çok saolun oğlum buldu bu nicki ben alanyadayım amatörce ahşap boyama yapıyorum burada imkanlar büyük şehirlere göre daha kısıtlı ilginizden dolayı çok teşekkür ederim bakıcam şimdi inşallah bulurum iyi akşamlar:)

güllerin kraliçesi dedi ki...

eveeeeet buldum.yani ben bulmadım ama size çok teşekkür ediyorum.gerçekten çok mutlu oldum çay kutusu boyayacaktımda bu resme takıldım.bir sorum daha olacak hamur olarak başka bi alternatif varmı acaba burada o ürünü bulamıyorumda tekrar size sevgilerimi sunuyorum .bundan sonra devamlı takipte olacağım daha öğreneceklerim var:)))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Güllerin Kraliçesi, oğlun bulduğu için daha da anlamlı olmuş nickin. Rica ederim. Asıl Ece'ye teşekkür edtmek lazım. O yol gösteriyor, paylaşıyor, biz de ondan esinlenip yapıyoruz:)
Evet bu resim çay kutusuna çok yakışır. Hamuru internetten de sipariş verebilirsiniz. Kolay gelsin:)

~~ysn.ysmn~~ dedi ki...

hemen hemen bloğundaki bütün herşeyi inceledim gibi.. ellerine sağlık muhteşem olmuş helede ekmekliğe diyecek söz bulamıyorum.. Maşallahhh....

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ysn.ysmn, hoşgeldin:) Yaptıklarımı beğenmene sevindim. Çok teşekkür ederim:)

Senem KAPTAN dedi ki...

ellerinize sağlık... Bu ekmek kutusunun çeşitli resimli ve formları atölyede yapıldı ve hala bakmaya doyamıyorum....

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Senem, aslında kırmızılı bir resimle yapmayı planlamıştım fakat bulduğum resimlerin boyutları yeterli olmayınca bu resme karar verdim. Ben de çok seviyorum. Görenler de çok beğeniyorlar. Atölyede yapılanlara ben de hayranım:) Çok teşekkür ederim.

Elisi Defteri dedi ki...

Marifetli peri merhaba, ben de anneme ekmek kutusu yapacağım, aramalarda karşıma çıktı, nasıl güzel olmuş elinize sağlık. Bloğunuzu da şöyle bir gezindim, çok hoş şeyler var, bilahare detaylıca bakıcam. Adınızı da "marifetli ve zevkli peri" olarak değiştirdim. Görüşmek üzere, sevgiler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Elişi Defteri, merhaba, hoş geldiniz:) Çok teşekkür ederim.
Sevgiler.

Gulsen dedi ki...

bayıldım vallahi ellerine sağlık şahanesin :)

Deli Anne dedi ki...

Bütün marifetini konuşturmuşsun maşallah.. bayıldım ben bu esere:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Gülsen, çok teşekkür ederim canım:)

Deli Anne, aman efendim ne eseri, çok teşekkür ederim:)

naz11 dedi ki...

Ne güzel çalışmalar bunlar.
Öğle arası şöyle bir bakayım iki dakika dedim.
O yazınızdan diğerine derken hepsine bayıldım aslında ama ekmeklik özellikle benim bir türlü başarılı olamadığım hamur tekniğini kapsadığı için yazmadan edemedim.
Ellerinize sağlık.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Naz11, ben de senin yaptıklarını beğeniyorum:) Hamurla kabartma tekniği hakkında detaylı yazmaya çalışıyorum ama sormak istediğin şeyler olursa çekinme lütfen. Teşekkür ederim:)

betül dedi ki...

merhaba;
öncelikle çalışmalarınızın çok güzel olduğunu belirtmek istiyorum..bu hamur kabartma işine bende merak sardım..biraz araştırdım ama pek anlamadım..ece hanıma da msj atım ama cvp vermedi sanırım çok yoğun..bu hamur kabartma tekniğinde tam olarak hangi hamuru kullanıyoruz..fırınlanan hamur bildiğimiz klasik fimo hamuru mu?bi de frınlanmadan kuruyan var sanırım o hangi markanın üzerinde tam olarak ne yazıyor?light hamur dediğiniz tam olarak nedir?arastıracak vaktim yok ve küçük bi şehirde yasadığım için malzeme bulmada sıkıntı çekiyorum ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim..bir de dekupaj resimleri için bende netten indirip çıkarttıracağım eşim ince kagıda çıkarttığı için beklemek zorunda kaldım yazmışsınız nasıl bi kağıda çıkartmalıyım sizce dekupaj desenini?

bir de dekupaj deseni bulamadığınızı yazmıssınız bu adreste http://www.katilbalina.net/ güzel şeyler var bakın isterseniz..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Betül merhaba,
Çalışmalarımı beğendiğinize sevindim. Çok teşekkür ederim. Yaptığım çalışmaları ayrıntılı olarak yazıyorum. Blogumdaki diğer hamur kabartmalı çalışmaları da incelerseniz, yapım aşamalarının fotoğraflarını görebilirsiniz. Ece şu anda kitap çıkaracağı için o işlerle uğraşıyor. Size dönememesi ondandır. Hamur olarak, havayla kuruyan light model hamuru kullanıyorum. Şu anda Creall Do Dry markasının light olanını kullanıyorum. Kırtasiyelerde veya hobi mağzalarında satılıyor. Atölyelerden veya internetten de sipariş verebilirsiniz. Dekupaj resimlerini ise, bir ozalitçide 80-100 gramlık kağıtlara çıkarttırmanızı öneririm. Kolay gelsin...
Bu siteyi biliyorum, yine de çok teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık çok güzel çalışma.Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Eylül Ay, çok teşekkür ederim. Zevkle paylaşıyorum :)

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok güzel olmuş ara ara yaptığınız kabartamalar ile daha sevimli hale elmiş :)) Emeğinize sağlık, ekmekliğe bayıldım :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...