30 Nisan 2009 Perşembe

Kravat Kolye


Kum boncuk, gümüş boncuk ve misina hepsi bu...

Boynuma göre ölçtüğüm üç adet misinaya kum boncukları dizdim daha sonra üçünü bir araya toplayıp kapattım. Ayrıca üç tane daha (boyunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz) misinaya kum boncuk ve gümüş boncuk dizdim, uçlarını bitle kapattım. Burda can alıcı nokta bağlanış şekli; kolye şeklindeki kum boncuklu kısmı, ilmek gibi yaptığımız yerden geçiriyoruz. Fotoğraftan da anlaşılıyor. Fakat anlamayan olursa daha ayrıntılı da anlatmaya çalışırım.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel ve çok şık kolye yapım aşaması kolay gibi ama karışık unutmamak için bakmakta fayda var elinize sağlık sevgilerle Y.Y.

Adsız dedi ki...

Evet çoook güzel bir kolye vallah,,hepsi birbirinden güzel,,devamini bekleriiizz:))) A.Ç

Adsız dedi ki...

evettt yaa süper olmuşlar.ellerine sağlık marifetli peri.sizi tanımak ve marifetlerinizden yararlanmak isterdim tebrik ediyorum.nicelerini görmek dileğiyle saygılar D.G.

Marifetli Peri dedi ki...

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza...

 

blogger templates | Make Money Online