Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

23 Ağustos 2009 Pazar

Blog Ödülleri ?



Sevgili Mahperi ve Gülen Tezer Üstün blogumu bir ödüle layık görmüşler bu gerçekten beni onurlandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve bunu onların inceliğine bağlıyorum fakat bu tür ödüller bir beğeniyi ifade etse bile bir ödül niteliği taşımıyor. Bunu da şuradan anlıyoruz ki takip ettiğim blogların çoğunda ödülün logosu var. Bu da beni düşündürüyor... Ödülü kimlere vereceğimi bile bilemiyorum. Öylece önüme gelen bloglar arasından rastgele seçmek istemiyorum. Ayrıca blog arkadaşlarım arasında ayrım yapmak da istemiyorum. Beni mazur görmelerini, kırılmamalarını rica ediyorum. Zira benim bu kararım kendileriyle ilgili değil, prensiplerimle alakalıdır. Blog arkadaşlarımın beni ziyaret etmeleri ve güzel yorumlar yapmaları benim için ödüllerin en güzeli. Her gün bloğumu kontrol ederken, yeni yorumları görünce bir çocuk gibi seviniyorum.
Sayfamda da belirttiğim gibi, bloglar arası verilen ödülleri ve mimleri, özür dileyerek kabul edemiyorum. Bütün blog arkadaşlarımı takip etmeyi seviyorum, yazılarınızdan öğrendiklerim, bana kattıklarınız ve siz benim için ödülsünüz.
Tekrar çok teşekkürler Mahperi ve Gülen.



4 yorum:

sesiber dedi ki...

ben de senin gibi düşündüğüm için uzun zamandır ödül kabul etmiyorum. daha doğrusu kabul edip, teşekkür ediyorum ama blogumda yayınlamıyorum,zinciri bozuyorum. bu konuyla ilgili ufak ve kalıcı bir yazı da yazdım ama okumadan yolluyor sağolsun arkadaşlar. bu bloglar arası trafiği artırmak için yapılmış bir olay, hadi mimler eğlenceli anlarım da, ödül komik geliyor. mesela en yaratıcı blogger olmayan kalmadı:))

Nedret dedi ki...

Ben de nereden çıkmış bu ödüller diye dikine doğru baktım biraz. 9-10 blog yukarıya çıkınca yabancı bloglara geçti.Oralardan çıkmış bize gelmiş.Kendi aramızda döndürüp duruyoruz.Körlerle sağırlar, birbirini ağırlar gibi bir durum.Ben, Mim'leri de sevmedim.Çocukken anket defteri yazmayı da sevmezdim zaten.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Benim gibi düşünenlerin olduğunu bilmek güzel, tek değilim yani:) "Körlerle sağırlar birbirini ağırlar" işte bu tam açıklıyor Nedret abla, sen çok yaşa...

nrhnmrl dedi ki...

bende tüm söylenenlere katılıyorum benede bu konuda bir yazı yazmıştım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...