Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Toskana Vadisi Panayırındaydık...

Dün kardeşim, eşi, biz, çoluk çocuk, anneler günü için düzenlenen Toskana Vadisi Panayırındaydık. Çok güzel bir gündü. Gerçi biraz rüzgarlıydı, rüzgar da olmasa, daha keyifli olabilirdi ama yine de eğlendik.

Panayırda, ne ararsanız vardı. Yiyecek, içecekler, oyuncaklar, kitaplar, yastıklar, çantalar, takılar, kıyafetler...
Panayırdaki pazarda bazı tanıdık isimler de vardı. Yaptıklarını çok beğendiğim sevgili Bilun'la da tanıştım. Gülen'le konuşmuş ve Bilun'a selamını ileteceğimi söylemiştim. Gülen selam göndermese belki gidip konuşmayacaktım. Böyle şeylerde biraz çekiniyorum nedense :( Ama Bilun o kadar şeker ve o kadar içtendi ki, sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi sarıldık. Bu "sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi" sözünü, blogların tanışma serüvenlerinde okurdum ama şimdi kendim de aynısını yaşadım :) Bilun'un yanından ayrıldıktan sonra Yasemin "daha önceden tanışıyor muydunuz?" diye sordu. Birbirimize öyle sarılmışız :)
Sonra kızdım kendime, biraz daha yanında kalıp sohbet etmediğim için...

Oynanan oyunlardan hediye kuponu kazanılabiliyordu. Bu sayede Lara ve Yade, kitap kazandılar.
Bir çifte de Dubai'de tatil veriliyordu ama biz şansımızı denemdeik bile :(



Çocuklar için çok hoş bir oyun alanı hazırlanmıştı. Sanki anneler günü değilmiş de onların günüymüş gibi geldi bana ama neyse :)

Oğlum rodeonun üzerinde otuz saniye kalabildi :) Dayısı da otuz saniyeden fazla kaldı ama düşüşünü görmek lazımdı. E görün o zaman...


Bu düşüşden sonra el yapımı şarap kazandı:)

Yade ve Lara birbirinden ayrılmayan kuzenler.

Okadar çok oynayıp zıpladılar ki, arabaya biner binmez uyudular. Oradan çıkıp, İstanbul Forum'a gittik, yemek yedik. Bizi de rüzgar ve bol oksijen çarptı sanırım. Kendimizi eve zor attık. Çocuklar yolda yine uyudular. Eve girer girmez onlara banyo yaptırdım, çünkü oturursam bir daha kalkamayacak kadar yorulmuşum.
Bu panayır zaman zaman düzenleniyor sanırım. Bir dahakine kaçırmayın derim.

Bu da benim minik perim işte. Burada benim hatta eşimin de fotoğrafı var. Ama yok, sakın ısrar etmeyin yayınlamayacağım :)


8 yorum:

Unknown dedi ki...

çok tatlı görünüyor fotograflar, gitmediğim için üzüldüm ama çok uzak yaa

herşeyden azıcık dedi ki...

ama bak aynı peri resmi gibi olmuş küçültüp banner yapman lazım ayrıca seninkini mutlaka görmek istiyoruz ısrar ediyorum.gayet ciddiyim.

Adsız dedi ki...

Öncelikle anneler gününüzü tekrardan kutliim :) İyi ki gitmişiz Toscana vadisine.. Hava da güzel olsaydı süper olacaktı.. yine de çok eğlendik.. Keşke rodeonun üzerindeyken de videom olsaydı.. :p Sonra ki panayırda görüşmek üzere...B.Y.

Yelda dedi ki...

Evet canım belkide karşılaştık ama biz çok geç vakte kadar kalamadık erken döndük sayılır Sizinde güzel geçmiş gününüz bizim gibi
Birbaşka etkinlikte görüşmek dileğiyle sevgiler

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Moda(e)rator, evet uzak ama çok eğlenceli bir gündü. Bir dahaki sefere kaçırma:) Teşekkürler.

Herşeyden Azıcık, banner yapmayı ben de düşündüm, ya da avatarım yapabilirim. Canım benim, ben sana özel gösteririm kendimi, henüz hazır değilim. Biraz daha kilo vermem lazım:) Teşekkür ederim Funda'cım.

Barış'cım, canım kardeşim benim. Çok güzel düşmüşsün ama:) Bir de şu yorumlarını google hesabından yapsan... Teşekkür ederim. Seviyorum seni.

Yelda'cım, biz de biraz geç gittik, belki karşılaşamamışızdır. Dediğin gibi bir dahaki sefere inşallah. Teşekkür ederim. Sevgiler.

bahar yorgun dedi ki...

nasıl güzel bir gün geçirmişsiniz :))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Öyle gerçekten Bahar'cım. Çok teşekkürler.

Nilgün Komar dedi ki...

güzel bir gün geçirdiğiniz için sevindim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...