Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

23 Şubat 2012 Perşembe

Sağlıklı Süt İçelim

Sek günlük sütle tanışmam, bir akrabamız sayesinde oldu. Onlara gittiğimiz bir gün, oğluna süt hazırlarken, benim çocuklarıma da süt hazırladı. Eve döndüğümüzde oğlum sütün tadını çok beğendiğini söyledi. İçtikleri süt Sek Günlük Süt'tü.
Bizim evde zaten çok fazla süt tüketiliyor. Çocuklarımın en sevdiği şeylerden biridir süt. Eşim bazen eve süt taşımaktan bezip, inek almaktan bahseder :) Şimdi yeni Sek Günlük Süt'ün, mikrofiltrasyon yöntemiyle ve özel ambalajı sayesinde raf ömrünü 10 güne kadar uzatmışlar. %100 doğal ve hiç bir katkı maddesi içermiyor. Çocuklarıma güvenle taze süt içirmenin verdiği rahatlık paha biçilemez... Üstelik kakao tozsuz ve şekersiz süt içemeyen oğlum, sütünü sade içmeye başladı. Şimdi sıra kızımda... 
Sadece çocukların gelişimi için değil, hepimizin ömür boyu tüketmesi gereken gıdalardan biridir süt.

FikriMühim paketimin içinden çıkanları çok beğendim. Süt kutusu sembolik olarak konmuş olsa da, indirim kuponlarımız unutulmamıştı. İndirim kuponlarını ve broşürlerini yakınlarımla paylaştım. Süt şişesi şeklindeki magnetimi dolabıma yapıştıdım. Böylece bana da süt içmem gerektiğini hatırlatacak...
Sek Günlük Süt hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, eğlenceli sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hobinin her çeşidiyle uğraşan bir blogger ne yapar? Gelen paketin etinden SÜTÜNDEN faydalanır :) Kutu ve içindeki yapay çimleri, bir projede kullanılmak üzere itinayla saklar :)

7 yorum:

Unknown dedi ki...

"I cant believe the nasty things that are being said about you here"
cevrisini yaptırdım.( Ben burada seninle ilgili olan kötü şeyleri inanamıyorum)diye yazıyordu.ama anlamadım ne olduğunu.
Bu mesaj twitteer hesabıma mesaj olarak gelmiş.Ama anlyamadım :)
mail adresime ;
serap güngör(marifetli peri)sana @sezobigo direk mesaj gönderdi diyordu.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Yakup Bey Merhaba,
Sitenizi en kısa zamanda ziyaret edeceğim. Güzel davetiniz için çok teşekkür ederim.

Sezobigo'cum, o mesaj spam olarak geliyor. Bana da başka birinden geldi ve ben linki açtım, o şekilde sizlere de geliyor. Ciddiye alma, sil gitsin...

Unknown dedi ki...

tamam:)anladım
sevgiler

zeynep bayram dedi ki...

Benim SEK le (SÜT ENDRÜSTRİ KURUMU TABİ KOÇ ALANA KADAR:))tanışmam doğuştan:)Rahmetli Babacım orada ustabaşıydı...karton bardakta dondurması vardı çok severdim ...zaten evimize çok yakındı fabrika, soluğu hemen orda alırdım:)çok duygulandım bak:((konuda süt yani:)

Evden Eve Taşımacılık dedi ki...

arkadaşlar o mesaj spam değildir bizzat blogları gezip güzel insanları aramıza davet ediyorum amacımız güzel bir kadın platformu ulaştırmak ilginiz için teşekkür ederim.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Zeynep'cim, hem güzel anılar hatırlattım, hem de üzdüm seni biraz galiba...

Yakup Bey, yanlış anlaşılma olmasın... Yukarıda bahsettiğimiz "spam" twitter hesabımla alakalı bir şeydi.
Siteye şöyle bir baktım ama inceleme fırsatı bulamadım henüz. Ama gördüğüm kadarıyla her konuda bilgi veren güzel bir site... Üye olacağım en kısa zamanda.
Başarılar dilerim.
Saygılar...

Adsız dedi ki...

Degerli Site yöneticisi okumuş olduğumuz makalamizde sizi çok iyi anlıyoruz bu denle özel makalelerin devamını

bekleriz sun screen perde firması olarak verdiğiniz bilgi için teşekkür

ederiz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...