Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

4 Temmuz 2009 Cumartesi

Buz Devri - 3 (ICE AGE)


Dün akşam, ailece sinemaya gittik. Buz devri 3. Daha önce 1 ve 2' sini de izlemiştik ama en eğlencelisi buydu sanırım. Gerçi çocuklarımız gibi biz de hepsini sevdik. Zaten çok güzel bir çizgi film olmasının yanında, üstelik üç boyutluydu. Sinemaya çocuksuz gelenler bile vardı. Başka filmlere tercih edilmişti. Bence de değer doğrusu. İki saati hiçbir şey düşünmeden eğlenerek geçirmek isterseniz bu hafta sonu, tercih edebilirsiniz.
Oğlum hala "çok güzeldi" diyor. Kızımın da kocaman gözlüklerle, komik görüntüsü çok hoştu. Kendimiz nasıl görünüyorduk bilmiyoruz tabi... :))
İyi hafta sonları diliyorum.

5 yorum:

Butikpartim dedi ki...

Dün biz de buz devrine gittik,ama bize gözlük vermediler :( Herhalde daha eğlenceli olmuştur..

MOMOL dedi ki...

nedense animasyon filmlerin hastasyım ve buz devri en sevdiklerim arasında hatta en sevdiğim diyebilirim :) 3. ye gitmek için sabırsızlanıyorum :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

3 boyutlu olmayanı da varmış çizgi filmin. Sanırım siz ona gitmişsiniz.

Pelin Yazıcı dedi ki...

desenize bu kışı da kendi zevkimize göre film seçip eşimle birlikte seyretme hayali kurup sonra da oğlumuzun buz devri serisinin devamı ile geçireceğiz... :)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Pelin, bazı çizgi filmler büyüklere de hitap ediyor. Bu da onlardan biri. Biz bazen çocuklara aldığımız filmleri özellikle oturup izliyoruz çok zevkli:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...