Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

16 Temmuz 2009 Perşembe

Minikler İçin Sihirli Vitraylar



Geçen gün yapı markete gitmiştik. Çocuklar için hazırlanan bu vitray setini görünce almaya karar verdik. İçinde altı renk cam boyası ve altı adet figür var.

Bu şablonların oyuk kısımlarını cam boyası ile doldurup sekiz saat kurumaya bırakılıyor. Çocuklar çok zevk aldılar. Hatta, ben bile yardım edeyim bahanesiyle ellerinden almaya çalıştım.

Altı renk onlara yetmedi. Orjinaline uygun boyayacaklarmış... Hepsini boyadılar bitti ama kurumasını zor beklediler. Kuruyunca cam gibi görünüyor. Aşağıdaki fotoğraf henüz kurumadan çekildi.



Daha sonra, düşündük nereye asalım diye, hep beraber odalarındaki avizeye misina yardımıyla astık. Işık yanınca hoş görünüyor.

Arkada da oğlumun dağınık yatağı görünüyor :) Oyuncakları doldurmuş yatağına, yüksek olduğu için karışmıyorum ben de, zaten zorlanıyorum düzeltirken...
Yatak: IKEA





7 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Çok güzellermiş bendemi alsam:)))

dshandmade dedi ki...

ben bunları hep görürüm ama nedense almayı düşünmem. alınması gerektiğini şimdi anladım. bu arada benim çocukların yatakları da sizinkiyle aynı...

Miyozu dedi ki...

çok güzelmiş bunlar...balığa bayıldım yanii odada çok gezel durmuş. zuzudan sevgiler:)

*kelebekana*-* dedi ki...

çok hoş şeyler bende oğluma alayım ...sevgiyle kal..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Çocuklar çok sevdiler, ben de beğendim. Bir dahaki gidişimizde, sadece kalıplardan var mı diye bakacağım. Boyalar kaldı, belki ayrı şablon satıyorlardır. Almanızı tavsiye ediyorum ben de.
Yorumlarınız ve ziyaretiniz için teşekkür ederim.

Pratik Anne dedi ki...

Bize de kayinvalidem getirmis bunlardan. Boyalari hala duruyor. ben bos vitray alip duruyorum. Onlarda boyuyorlar. Ben cama tutturuyorum. Isik vurunca cok guzel gozukuyorlar.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Pratik Anne, hoşgeldiniz:) Bizim de boyalarımız duruyor. Bu yazıya yorum yaparak bana da hatırlatmış oldunuz. Tatil günlerini değerlendirmek için iyi fikir:) Cama yapışanları da var bunların kalıbı mikadan yapılmış, anahtarlık falan yapılabilir.
Teşekkür ederim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...