Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

15 Aralık 2009 Salı

2012 - Sinema

Tek kelimeyle muhteşemdi. Film boyunca, kalbim çarparak izledim filmi. Görsel efektler şahaneydi. Fakat kaçış sahnelerinin bazı yerlerini fazla abartılı buldum. Bazı mantık hataları vardı.
Dünya 'nın yok olacağı fikri, insanı düşünmeye sevk ediyor. Herşey ne kadar boş hissi veriyor insana. Kendimi tutamadım ve ağladım. Benden başka ağlayan var mı diye etrafıma baktım, göremedim tabi. Tek manyak ben çıktım. Gizli gizli gözyaşlarımı sildim, eşim görüp dalga geçmesin diye. Bir de, bütün Avrupa ülkeleri var, Türkiye burada da yok.
Mutlaka görün derim. Ama özellikle sinemada seyretmenizi tavsiye ederim. İyi seyirler.

Ojinal Adı : 2012
Türü : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Gerilim
Yapım Yılı : 2009
Yönetmen : Roland Emmerich
Yönetmeni : Dean Semler, George Flores
Müzik : Harald Kloser
Yapımcı : Roland Emmerich, Harald Kloser, Mark Gordon
Senaryo : Roland Emmerich, Harald Kloser
Ülkesi : ABD
Dil : İngilizce
Resmi Sitesi : http://www.sonypictures.com/movies/2012/
Süresi : 2 saat, 17 dk.
Oyuncular : Woody Harrelson, Danny Glover, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, John Cusack, Patrick Bauchau, Amanda Peet, Oliver Platt, Blu Mankuma, Thomas Mccarthy, Patrick Gilmore, David Richmond-peck, Henry O, Jacob Blair, Beatrice Rosen, Agam Darshi, Ron Selmour, Chin Han, Morgan Lily, Liam James, Alexandra Castillo, Ryan Mcdonald, Eve Harlow, Geoff Gustafson, Rick Tae, Sean Tyson, Parm Soor, Osric Chau, Michael Karl Richards, Brandon Haas, Raj Lal, Eddie Hassell


4 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

sevgili marifetli perim vala arabayla kaçıyorlar ve bir kaç sahne daha evet çok abartılıydı birde filmin sonu nuh'un gemisine bağlamışlar sanki yindede bizimkilerden güzewldi:)

TATESAL dedi ki...

Ben fragmanını gördüm ama gerçekten çok endişe verici ...Ağlamakta haklısın bende ağlardım çünkü gerçekten kıyamet koptuğunda ne yapacağımızı düşünerek korkarak ağlardım....
Allah yardımcımız olsun!!!

FATOJ dedi ki...

kesinlikle muhteşem bi filmdi efektleri senaryosu oyunculuk falan filan işte asla türkiyede yapılamayacak türden...son sahnesine kadar heyecanla izledim ve benim gibi filmkolik bir insan bu kadar keyif aldıysa vardır bi bildiği..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Funda, haklısın canım.

Tatesal, izleyebildin mi?

Fatoj, aynı fikirdeyiz...

Yorumlarınıza geridönmemişim özür dilerim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...