Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

3 Şubat 2010 Çarşamba

Avatar'a Gittik Bir Mekan Bir De Dükkan Keşfettik

Hafta sonu Forum İstanbul'a gittik. Geç gittiğimiz, ve amacımız Avatar filmine gitmek olduğu için fazla gezemedik. Çok büyük bir alana kurulmuş bir kompleks. İçinde çok fazla marka ve mağaza barındırıyor. Üstelik TÜRKİYE’NİN İLK MODERN VE DEV AKVARYUMU TURKUAZOO' da orada. Biz henüz gidemedik fakat ilk fırsatta görmek istiyoruz. Avrupa yakasında oturanlar için bütün günlerini zevkle geçirebilecekleri bir mekan.


Bir de, alışveriş merkezine girdiğimizde gözüme çarpan ilk şey, bir hobi mağazası oldu. Tabi hemen daldım içeri. Sevimli sıcak bir yer. Çalışanlar çok ilgili ve aradığınız bir çok malzeme var burada. Gittiğimde, artık uğramadan geçmeyeceğim bir mağaza oldu. İnternetten de satış yapıyorlar. Adı da güzel Hobimeydan...

Mağazanın dışından bir görüntü.


Sonunda ben de izleyebildim. Avatar'a gitmeyi çok istiyordum fakat 7 yaş sınırı olduğundan ailece gidemedik. En sonunda kızımı dayısının evine, daha doğrusu kuzeninin yanına bıraktıktan sonra oğlum ve eşimle birlikte gittik. İyi ki gitmişiz, kaçırsaydık çok üzülürdüm. Daha sonradan dvdsini edinip izleyebilirdik ama aynı etkiyi vermeyeceğine eminim. 3D (üç boyutlu) izledik. Resmen filmin içine girdik. Avatarla ilgili bilgi vermeyeceğim çünkü her yerde var. Ama gitmediyseniz gidin görün derim.

Hafta sonumuz çok güzel geçti. Yade'yi (yeğenim) de alıp eve döndük. Çocuklar birlikte çok eğleniyorlar. Bu arada da evin altını üstüne getirdiler o ayrı :) Ertesi gün de, kardeşim uçuştan dönünce bize geldiler ve eşimin gecikmiş sürpriz doğum günü partisini yaptık. Doğum gününden beş gün sonra yaptığımız için hazırlık aşamalarını hiç fark etmedi :) İşte bütün bu sebeplerden, bu yazımı şimdi yayınlıyorum.
Sırasını bekleyen bir çok iş birikti. Burada bahsettiğim, tığ işi beremin yapım aşamalarını fotoğrafladım. Bir sürü fotoğraf var, fotoroman gibi çekmişiz :) onları düzenlemem gerekiyor. Merak edenlere duyrulur. Çok yakında!... (yani umarım) :)

7 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

mekanınız hayırlı olsun..avatarı bende nette izledim sinema gibi olmuyor ama güzeldii

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Mutlaka gitmeye çalışacağım.Sağolasın canım.
Sevgiler...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Funda'cım sinemada izlemelisin. Efektler çok güzel. Bu tarz filmler dev ekranda daha iyi seyrediliyor.

Şanslı'cım, bilimkurgu tarzı filmlerden hoşlanıyorsan git mutlaka. Bilimkurgu sevmeyenler için bile konusu çok güzel olduğundan saracaktır, eminim.

Efuli dedi ki...

Foruma gitmiştim ama hiç dikkatimi çekmemiş bir daha ki sefere ilk gideceğim mağaza olacak :)sevgiler

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Efuli, bodrum katta bu mağaza. Teşekkür ederim.

herşeyden azıcık dedi ki...

O dükkanı biliyorum hatta en arkada duran dikiş makinasını her gördüğünde annem bu makinadan istiyor diyor benim oğlan:)) Bu gün yayınladığım sandığın resmini de oradan almıştım ben bir klasör dolusu dekupaj resmi var orda Avatar ise gerçekten çok güzel ama foruma cumartesi pazar asla gidilmez o trafikte canavarlaşabilir insan:))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Herşeyden Azıcık, ben de gördüm o dosyayı ama acelemiz vardı fazla bakamadım.
Kesinlikle katılıyorum. Hafta sonu acayip bir kalabalık vardı İstanbul Forum'da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...