Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

20 Mart 2012 Salı

Çekilişe Katılmışım ve Kazanmışım :)


Sevgili Mahmur Prenses'in düzenlediği Sevgi Perdesi Projesi'nden burada bahsetmiştim. Ben de bir parça gönderip, katkıda bulunmuştum. Meğerse Mahmur prenses, her etapta katılımcılar arasında çekiliş yapıp, hediye gönderiyormuş. İkinci etap çekilişinde de kazanan üç şanslı kişiden biri ben olmuşum :) Böyle habersiz çekilişe katılıp, bir de çıkınca nasıl sevindim anlatamam... Tam bir sürpriz oldu benim için.

Tuncay Dağlı'dan adıma imzalı olan kitabı en kısa zamanda okuyacağım. Küpelerim çok zarif, çok beğendim. Avon krem de tam bana uygun... Penguen magnete ise ailece bayıldık :) Onun adı bundan sonra Penguş :) Bu hediyelerin yanında bir de Eti Cin vardı ama, eşimden kurtulamadı :) 

Hepsi de birbirinden güzel hediyelerin ve güzel notun için çok teşekkür ederim Elif'cim. Ben de seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Umarım yüz yüze de görüşmek kısmet olur bir gün...

8 yorum:

Fikirlopedim dedi ki...

Ne güzel bir duygu, yazinada cok samimi aktarmissin duygularini, tebrik ederim arkadasim can:=)) Biraz uzak kalmis olsamda blog canlarimi seviyorummmmmmmm:=)) Sevgimle.

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Fikirlopedim, biz de özledik seni gerçekten... Uzun aralıklar olmasın bundan sonra:)
Teşekkür ederim canım, sevgiler...

meralhobiart dedi ki...

Tebrik ederim canım, hediyelerini güle güle kullan :))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Meral'cim, çok teşekkür ederim:)

Rimma dedi ki...

Tebrik ediyorum, çok güzel ve tatlı hediyeler) Çok yakında ben de blogumda çekiliş yapmayı planlıyorum, şimdiden davet ediyorum)

yasmin dedi ki...

hediyelerin çok güzelmiş..güle güle kullan..:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Rimma, çok teşekkür ederim canım:) Senin çekilişini de şimdiden merakla bekliyorum. Yaptıklarını çok beğeniyorum çünkü:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Yasmin, çok teşekkür ederim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...