Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

27 Ağustos 2012 Pazartesi

Samsun'dan Bildirecektim Ama...

 Uzun zaman oldu yazmayalı... Herkes iyidir umarım. Bu fotoğrafı Samsun'a giderken, yolda arabadan çektim ama masaüstü resmi olacak kadar güzel geldi bana :)
Bayram tatili için Samsun'a gidelim dedik. Zorlu bir yolculuk geçirdik. Arabayla 9-10 saatte gidilen yolu  17 saatte ancak tamamlayabildik. Aman Allah'ım o nasıl bir kalabalıktı... Bu zamana kadar çok kez arabayla yolculuk yaptık ama bu kez çok uzun sürdü ve çok sıkıldık. Çok da zaman kaybettik. Haberlerde izleyenleriniz olmuştur. İstanbul Anadolu Yakasından dört saatte çıkanlardan biri de bizdik :( Karşıdan gelen şeride bakar mısınız? Bomboş... 
Cumartesi sabaha karşı dörtte yola çıktık. Kalabalığı görünce şaşırdık ama İstanbul çıkışı böyledir ilerde açılır dedik... Ama nerdee... İleriki sapaktan ayrılır çoğu araç dedik, yok... Bir sonraki sapakta kesin dedik, ama  o da olmadı. Anneme telefonda, hazır ol dedim, büyük bir konvoyla Samsun'a geliyoruz :)
Neyse, sonunda sağ salim ulaştık annelerimize :) 
Çok koşturmacalı geçen dört günden sonra, aklımda yiyemediğim meşhur Samsun döneri ile yine yollara düştük. Neyse ki dönüş yolu kalabalık ama açıktı. 
Yine İstanbul'dayız...

Not: Yazıya Samsun'da başlayıp, İstanbul'da bitirdim. Yayınlamak için de geciktim hatta :)
Not 2: Bayramdan önce oğlum halasıyla Samsuna gitmişti. Bayramdı, tatildi derken, oğlumun doğum günü de güme gitti :) İyi ki doğmuş benim oğluşum...
Not 3: Dün İkea'ya giderken, Ataşehir civarlarında yolda UFO gördüm sanırım  :) Şaka değil, gerçekten... (26.08.2012)

9 yorum:

Simge Çalışkan dedi ki...

Merhaba
Meşhur samsun pidesini biliyorum da(hatta samsunlular gönülden bağlı pidelerine) dönerini hiç yiyemedim, üzüldüm şimdi kaçırdığıma..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Simge Çalışkan, hoşgeldiniz:) Pidesi de harikadır, hele ki Bafra'da yerseniz. Ama Çiftlik Caddesi'ndeki dönercilerden döner yemeden gitmemek lazımdı. Ben de çok üzgünüm:(
Bir daha ki sefere artık...
Teşekkürler yorumunuz için:)

marifetlihanimlarklübü dedi ki...

merhabalar zor bir yolculuk olmuş sizinki. eşim samsunlu. beni düzce akçakocadan almaya gelirken çok rahat geldiğini karşı şeritin inanılmaz dolu olduğunu söylemişti. şimdi fotoğrafı görünce anladım. allah yolda olanlara kolaylık versin.

lila dedi ki...

Biz o kalabalığa takılmamak için bayramda hiçbir yere kıpırdayamadık maalesef. İyiki de çıkmamışız. Heryer çok kalabalıkmış. O zaman tatilde insanın burnundan geliyor. Neyse sağ salim varmışsınız.

meralhobiart dedi ki...

Hoş geldin canım perim....

Fidan Başaran dedi ki...

Samsun'dan ne getirdin bakalım fıstıkkkkkkk
komşuda pişer bize de düşerrrrrr
dermişimmmmm
işkence olmuş yolculuk....
ama tatilden güzeli yok yine de
özledimmmm fıstığım seni
1 eylülde Ayşine geliyorsun değil mi? açılışa
orda görüşelim
okey mi datlummmmm?

Adsız dedi ki...

Ben de bayramın 2.günü ordu dan geldim...o gün yollar çok iyiydi...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Marifetli Hanımlar Klübü, merhaba. Giderken zor bir yolculuk oldu ama neyse ki dönüşümüz daha kolaydı. Yolda kazalar da gördük:( Amin...

Lila, biz de bu kadar kalabalık olacağını tahmin edemedik. Bir dahakine daha temkinli olacağımız kesin:)

Meral'cim, hoş buldum canım:)

Fidoş'cum, anneler durmuyorlar, doldurdular arabayı:) Ben de seni özledim canım. Ayşın hanımın açılışına gitmeyi istiyorum elbette. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Haberleşiriz... Öpüyorum seni:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Şule, siz şanslıymışsınız:) Ertesi gün eşimin kardeşi geldi, yollar açıktı diye bize nispet yaptı:) Ben de, biz yolları açtık da ondan dedim:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...