Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

13 Kasım 2009 Cuma

Annem Gitti :(

Bugün canım annem Samsun'a döndü. Bir boşluk içindeyim. Ne zor anneden ayrılmak. Ama bir tesellim var, hiç olmazsa sağlığı yerinde ve tekrar görüşeceğiz. Torunlarına da söz verdi zaten. O şartla gitmesine izin verdik... Canım annem seni çok seviyorum.
Ben biraz toparlanayım, annemle yaptığımız güzel cicileri sizlerle de paylaşacağım. Annemi bulmuşken çalıştırdım da biraz :)
Görüşmek üzere, herkeze güzel hafta sonları diliyorum.


10 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

allah kavuştursun.zaman ne çabuk bitiyor geçiveriyor değil mi.

Birileri anlatsın dedi ki...

Allah kavuştursun canım. En kısa sürede yine birbirinizi görürsünüz inşallah...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Teşekkür ederim. Gerçekten anlamadım, nasıl geçti zaman. Kardeşim de İstanbul'da olunca, paylaşacağımız zaman ikiye bölündü. Biz yine duygu sömürüsü yapar çağırırız onu :)

sesiber dedi ki...

Allah kavuştursun canım. Annemle biz de geçen akşam örgü workshopu yaptık. Anne biz şu an workshop yapıyoruz, dedim. O ne demek, dedi. İşte beraber çalışıyoruz ya, dedim. Sen bana çay doldur yeter ki ben sabaha kadar ondan yaparım, dedi. :))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Sağol Sibel'ciğim. Ben de tam senin sayfanda dolaşıyordum. Neler kaçırdım diye bakıyordum. Hangisine yorum yapacağımı şaşırdım. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Satışların umarım hep böyle gider.
Bizde de öyledir, beraber yaparız ama çaylar kahveler benden:) Sohbet ederken birde bakmışız didişiyoruz. "Öyle olur mu, olmaz sök onu." "Hayır sökmem bu kadar örmüşüm" veya "Anne kessene şunu" "bir dakika düşünüyorum kızım" der, ve kesin bir yanlışımı bulur. Ben de tos tos meyve getirme bahanesiyle uzarım yanından :)
Özledim bak şimdiden...

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Biraz daha dolaşmaya gidiyorum şimdi.

sesiber dedi ki...

sen dolaşırken ben d eburaları boş bırakmayayım.
bide tam tersi, o sökücem der, ben hayıır derim. bugün telefonda da yaptıklarını anlatıyor. belli kalıba bağlı kalma,aş kendini demiştim. aşmış :))bakıcaz

Adsız dedi ki...

Tanıdığın blogculardan biriyim ama adsız olarak yayınlamak istedim yazımı. Annem gitti deyince, içim sızladı, öldü sandım. Çok oldu annem öleli, onun kokusunu unuttum, sıcaklığını unuttum, ama özlemi hiç gitmedi içimden. Hep kilolu kadınlara sarılmak istemişimdir, kucaklarında yatmak istemişimdir, gözlerimi kapayınca onun kucağında olduğunu düşünmek isterim. Onlar sağken bilin değerlerini, sarılın, kucaklarına yatın, öpün, koklayın. Nerdeyse çocuk yaşta kaybettim ben onu, bunlaır yazarken gözlerim doluyor.Ölüdğü zaman başında olan başörtüsünü hiç yıkamadım,kokusunu duyabilmek için. Aradan 20 yıldan fazla geçti neredeyse, korkuyorum bozulacak, güvelenecek diye, ama hiçbirşey olmadı, yalnız zaman içinde kokusu da kalmadı:((

Adsız dedi ki...

Eğer bu yazım yanlışlıkla adsız yerine, adımla çıkarsa yayınlama olurmu yorumumu..

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Adsız diye hitap etmek istemiyorum. Hele ki tanıdığım birine...
Anneni kaybetmene çok üzüldüm. Üstelik çocuk yaşta. Gerçi fark etmiyor, biz her yaşta onların çocuğu değil miyiz...
Ben de babamı kaybettim. Hepsinin acısı ayrı. Allah geride kalanlara uzun, sağlıklı ömür versin.
Benim annem de kilolu, ona sarılabilirsin :) Hatta senin bu yorumunu ona okusaydım, gözleri kızarır ağlamaya başlardı.
Ben yorumları onaylamıyorum. Yazdığınız yorumlar anında yayınlanıyor. Küfür ve hakaret olmadığı sürece de böyle olacak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...