Hayal gücü ve yaratıcılık, bilgiden daha önemlidir. Bilginin sınırı var, ama hayal gücü tüm evreni kucaklar...
A. Einstein

12 Temmuz 2010 Pazartesi

Herşey "burda" başladı :)



O benim birtanem. Çünkü blog arkadaşlarımdan ilk O'nunla konuştum. Kızımın kulağına oyun hamuru soktuğunu öğrenince telefon numarasını verip benimkini istemişti :) İlk konuşmamızda, O bıcır bıcır, bense tutuktum :) Bu konularda çok iyi değilim malesef. Gülen'e de söylediğim gibi, eğer O ilk adımı atmasaydı ben tanışmak için bir teşebbüste bulunmazdım sanırım. Oysa, uzun zamandır yazılarını inatla okuyup, takip ediyordum. Telefonda konuşmaya başlamamızdan itibaren bağımlılık yapıyor. Konuşamadığımızda özlüyorum. Konuştuktan sonra da kendimi çok iyi hissediyorum. Gülen bana iyi geliyor, orası kesin :)
Çok renkli bir kişiliği var. O'nunla kesinlikle sıkılamazsınız. Konuşur ama, konuşmanız bitince, aslında hangi konudan konuşmaya başladığınızı hatırlayamazsınız. Çünkü bir konunun arasına 3-5 konu daha sıkıştırır :) Çok esprili, ben özellikle kendi skarlıklarıyla ilgili anlattıklarına çok gülüyorum. Kendisiyle o kadar barışık ki... En dayanamadığım da annesinden bahsederken sesinin titremesi, çok üzülüyorum o zaman :( Gülen ile sadece telefonda konuşuyoruz ama sanki O'nu yıllardır tanıyormuşum gibi hissediyorum. Birgün gerçekten tanışacağımıza, birbirimize sarılacağımıza inanıyorum ve "seni çok seviyorum Gülen". Zaten benim çevremdeki herkes seni biliyor. Gülen dediğimde başka açıklama yapmama gerek kalmıyor :)
Geçenlerde konuşurken "perim sana kitap göndereyim mi?" diye sordu. Ben de hiç gevelemeden ve de utanmadan "göndeeer" dedim :) Gazeteden kendisine dikiş kitabı alırken, yanındaki örgü kitabını da bana göndermeyi düşünmüş. Fakat yetinmeyip, yanında da bir sürü ciciler göndermiş.


Kargom kapıya gelince, sadece kitap olmadığını hemen anladım. Merakla hemen açtım. Dolu dolu bir paket karşımda... Bu çilekli çantaya da bayıldım, çok şirin. Arkadaşım yine duyarlılığını göstermiş. Haklı ama, naylon poşet kullanmak yerine, herkes yanında bir çilek taşısın :) Bitmedi daha, aşağıdaki güzel hediyeleri de bana göndermiş.



Bu mavi keçeden yapılmış, kuş anahtarlığın da anlamı büyük. Mavi Kuş Derneği için çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Ben de yaptıklarımı gönderip, küçük bir katkıda bulunmaya çalışmıştım.

Mavi Kuş Derneği'nin kitap ayracı ve magnetini de göndermiş Gülen'im. Magnet buzdolabımın üzerinde yerini aldı. Kitap ayracım da burda kitabımın arasında :)

Yetmemiş bir de elindeki hobi ve örgü dergilerini de göndermiş. Ben bayılıyorum bu dergilere. Benimkilerin yanında yerlerini aldı onlar da.
İşte bu yazıyı yazmama sebep olan şey "burda" :) Bütün bunlar bana bu kitap yüzünden geldi. Bir de telefonda, " daha çok şey göndermek isterdim" demez mi? Canım benim, asıl sen bana hediyesin bilmiyorsun...


Sevgisini bu kadar net ve güzel ifade eden başka birini daha tanımadım. Ben de seni çok seviyorum canım. Hepsi için ve herşey için teşekkür ederim sana. Utandırdın beni...
Bu ciciler bana daha önce geldi ama araya hafta sonu girip de biz gezmelere gidince, bu güne kaldı.


13 yorum:

SEVGİLERİMLE dedi ki...

Pericik:)güzel günlerde kullan arkadaşım hediyelerini,mavi kuşa bayıldım ve anlamına...
Gülen Hanımın da güzel yüreğine sağlık.Allah ayırmasın.
Seni süper meleklerime ekliyorum.
Görüşmek üzere.
SEVGİLERİMLE...

Asortik Krep dedi ki...

Evet seni çok seviyor ,ben şahidim :) Ağzından düşmüyor perim lafı.. demek ki ben arayınca hep meşgul bir telefonu olması birazda senin yüzünden :)) Hımmmmm..
Bence de görüşmelisiniz ;)

Gülen Tezer dedi ki...

Oyh ben yine utandım. Benim için düşündüğün her şeyi ben de senin için hissediyorum. Sanki sana aynadan bakarken yanına sokulmuş kendimi görüyorum.
Tatlı peri'm, güzel peri'm seni gördüğümde anlayacaksın seni ne kadar sevdiğimi..
Arkadaşlığın için, çekingenliğini atıp bana katıldığın için, telefon sohbetlerimiz için binlerce teşekkürler.
Öpüyorum sarıp sarmalayıp..

Asortiğim; yanımda, yamacımdasın da bir de görüşebilseydik daha mutlu olacaktım. Seni uzaktan sevmeeeek :)

Gülen Tezer dedi ki...

SEVGİLİ SEVGİLERİMLE; çok teşekkür ediyorum. Allah hiçbir seveni ayırmasın.
Benden de size sevgilerimle :)

Gülen Tezer dedi ki...

hehehe bu yazının yorum sayfasını ele geçirdim :D

Gülen Tezer dedi ki...

Bir not daha, anchor dergisinin hediyesi olan ipliği almadık biz! Ve bunu şimdi fark ediyorum ama üzerinden koskoca bir beş yıl geçmiş :D
Fotoğraflar çok güzel. Bir gün ben de böyle fotoğraflar çekebilir miyim acaba? Sabahın üçünde bunu düşünüyorum..

Ada Deniz dedi ki...

çilek çanta gerçekten de çok güzelmiş.

sibel dedi ki...

NE GÜZEL BİR DOSTLUK BAŞLAMIŞ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Evet Gülenim aynen de öyledir arkadaşım, ben de tanışma şerefine nail oldum güzelikle... Canım ya bu yazınla hatırlattın ya ana Güleni teşekkürler, Gülencim seni çok seviyorum canım. Özledim :D Sevgiler...

nalan dedi ki...

eee ben de Gülenin ilk yüzyüze geldiği blogger olduğumu yazarak övüneyim bari...
ama hayırsız beni bıraktı kaçtı
sebebini de biliyorum.Taşınacağımı öğrenince bu taşınmada bana yardım etmek zorunda kalacağını ve bodruma gömdüğümü düşündüğü cesetlerden ötürü beraber tutuklanacağımızı sandı:)))
Gülen hanııım bak taşındım,bodrumda ceset meset te yok
yaaaa
sana yazarken olayı kişiselleştim pericik ama ne yapayım dertliyim.Zira artık telefonla eskisi kadar sık aramıyor beni:(
hepinizi öptüm

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Nalan Abla'cım, senden öyle sevgiyle bahsetti ki bana, görmeden seni de sevdim ben. Hatta sergine de gelecektim ama zamanını tutturamadım:( Yeni evinde güle güle otur. Orada da var mı öyle bir atölyeniz. Mahmut Abi'ye de selamlar. Öptüm ben de:)

nalan dedi ki...

sağol bir tanem ben de hepinizi çok seviyorum.
teşekkür ederim allah daha güzelini sizlere versin.Bu evde de 4.oda atölye olarak tasarlanıyor yakında eski eşyaları elden geçirilip geri dönüştürülerek hizmete açılacak ve de Gülen gelip resimlerini çekince paylaşılacak...
huuuu gülen duydun mu????

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Gülen galiba kaplıcaya gitti Nalan abla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...